Stalen koker kopen

Home | Stalen koker kopen

Bedrijven & Particulieren

Snelle levering op locatie

Meer dan 400 soorten staal

Onthaal met een glimlach

Een stalen koker kopen doet u het best bij een professionele metaalhandel. Dan weet u namelijk zeker dat u een product van hoogwaardige kwaliteit en met de juiste afmetingen in huis haalt. Indien u op zoek bent naar een betrouwbare metaalhandel, zijn wij u graag van dienst. Bij J. van der Walle hebben we inmiddels meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van metaal en hebben we een ruim assortiment. Wanneer u een stalen koker wilt kopen, zit u bij ons dus gegarandeerd goed.

Materiaal assortiment

HEA – HEB – UPN – IPE

Rond- vierkant- en T-staal

Hoekprofielen

Platstaal

Kokerprofiel

Ronde Buizen

Koudgewalste profielen

Plaatstaal

RVS

Aluminium

Bouwstaalmatten

Diversen

Een stalen koker in de juiste afmetingen kopen

Voor elke toepassing is een andere stalen koker nodig. Het is daarom van groot belang dat u een stalen koker kunt kopen met de juiste afmetingen. Bij J. van der Walle in Hulst bieden we daarom maatwerk. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen gebruikmaken van onze uitgebreide dienstverlening. Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar. Zo leveren we bijvoorbeeld graag een op maat gemaakt gegalvaniseerd kokerprofiel in Oost-Vlaanderen.

Ontdek ons ruime assortiment

Bent u benieuwd wat u naast een stalen koker nog meer bij ons in Hulst kunt kopen? Bekijk dan ons volledige assortiment online. Voor het plaatsen van een bestelling vanuit West- of Oost-Vlaanderen neemt u contact met ons op via walle-metaal@kpnplanet.nl of via ons contactformulier. Omdat we veel van onze materialen op voorraad hebben, leveren we uw bestelling razendsnel. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Neem ook dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

J. van der Walle