Een kokerprofiel van gegalvaniseerd metaal

Home | Kokerprofiel gegalvaniseerd Oost-Vlaanderen

Bedrijven & Particulieren

Snelle levering op locatie

Meer dan 400 soorten staal

Onthaal met een glimlach

Heeft u een kokerprofiel van gegalvaniseerd metaal nodig voor uw werk in Oost-Vlaanderen en wilt u graag een product van hoogwaardige kwaliteit aanschaffen? Dan is J. van der Walle uit Hulst de specialist die u zoekt. Al meer dan dertig jaar zijn we actief in de metaalhandel, waardoor we u van deskundig advies en de beste producten kunnen voorzien. Hoewel we gevestigd zijn in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen, bezorgen we uw gegalvaniseerd kokerprofiel ook graag in West- of Oost-Vlaanderen.

Materiaal assortiment

HEA – HEB – UPN – IPE

Rond- vierkant- en T-staal

Hoekprofielen

Platstaal

Kokerprofiel

Ronde Buizen

Koudgewalste profielen

Plaatstaal

RVS

Aluminium

Bouwstaalmatten

Diversen

Een gegalvaniseerd kokerprofiel laten bezorgen in Oost-Vlaanderen

Wij staan bekend om onze klantgerichte en betrokken aanpak en worden daarom ook graag door onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen ingeschakeld, bijvoorbeeld voor een kokerprofiel van gegalvaniseerd metaal. Natuurlijk is onze metaalhandel ook in te schakelen voor andere staalprofielen. Vraag onze specialisten gerust naar de mogelijkheden of ontdek ons volledige aanbod op de website.

Schakel ons ook in als particulier

Bent u als particulier op zoek naar een betrouwbare metaalhandel? Ook dan zijn we u graag van dienst. Ontdek ons complete assortiment en stuur een e-mail met daarin uw wensen naar walle-metaal@kpnplanet.nl. Ook maatwerk regelen we graag voor u. We zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen. Wacht daarom niet langer en neem contact op met onze specialisten.

J. van der Walle